Moderator: Lizzy
vagebond schreef: Ik heb de hartjes doorgesneden en nu een half uurtje in de oven op 50 graden, zie nog niet veel gebeuren, duurt zeker wel een uurtje of 4 of zo? Gr. IngridReken maar meer in de richting van een uurtje of 8 à 9
Ik snij altijd wel even het vet van de hartjes, dan heb ik later niet zulke vette vingers met het trainenIk vind de vette vingers juist handig als ik overga van wel/ geen beloning in de hand.
Minna schreef: Ik vind de vette vingers juist handig als ik overga van wel/ geen beloning in de hand.Dat is hééél erg gemeen van jou , zielige hondjes!
Minna schreef: Ik vind de vette vingers juist handig als ik overga van wel/ geen beloning in de hand.goed voor bij het heelwork bij een obedience wedstrijd
koekje schreef: Ot gaat koolhydraatvrij eten, ze is nu van de cb af, maar krijgt nog wel een kattensnoepje als ze binnenkomt van het buitenspelen. orgaanvlees doe ik haar niet zo'n plezier mee, dus dan maar kipsnoepjes maken. gedroogde visjes eet ze trouwens ook niet, en zelfs Sien vindt die niet zo lekker.gedroogd vlees, gewoon proberen zou ik zeggen . Ik droog zelf wel eens kipfilet en zalmstukjes, maar ik heb een droogmachine en weet dus niet hoelang het in een oven moet. In de droger, doe ik het meestal rond de 8 uur geloof ik. Ik vind vlees (rund, kip, e.d) behoorlijk slinken als je eht droogt. Ik maak er altijd van die hapklare brokjes van
Lusten katten ook gedroogd vlees? Hoe lang moet ik kipfilet voor Ot drogen? Niet keihard natuurlijk, maar ook niet schimmelbaar-nat. Hoe groot moet ik de blokjes maken? en hoeveel krimpt het tijdens het drogen?
Ik heb een heteluchtoven, doet deze er langer over of moet ik tussen de deur een houten lepel steken?