[quote="Tinker"]
Ik als "muts"zijnde werd al huiverig toen ik las dat Cindy snaveltjes in de HB tegenkwam.Als ik een oog in de kvv aantrof,sorry maar dat zou voor mij reden zijn om het NOOIT meer te voeren.Als je barft dan heb je de keuze om zulke organen wel of niet toe te passen in een menu,maar bij kvv heb je die keuze niet.En de prijzen die HB rekent liegen er niet om,voor dat geld mag je toch iets meer kwaliteit verwachten.Ik hou best van afwisselen,maar ik heb in deze topic nog niet èèn bericht gelezen,waardoor ik dacht het ook eens te gaan proberen.Lijkt wel of alleen de verkooppunten positief reageren.En het feit dat er geen etiketten op zitten,de analyses nog niet bekent zijn,dat vind ik uitermate vreemd.Juist omdat je bij kvv al niet weet wat je nu precies voert,moet je toch worden voorzien van een minimale info wbt inhoud,en analyse van de verpakking?
[/quote]
de grofheid van een kvv wil nog niet meteen zeggen dat de kwaliteit van het vlees niet in orde is.
dus als het superfijn gemalen brei is geworden waar niets meer in herkenbaar is zou het beter zijn?
al die dingen die jij nu aangeeft zijn in de maak, grotere verpakkingen, geen doosjes meer, etiketten, analyses. het is niet even 1 analyse maken, maar voor 1 varriant moet je een maand lang van iedere productiedag een beetje opsturen voor analyse, pas als dat een constant product oplevert wordt er een definitieve analyse gemaakt.
en zo bij alle varrianten die je produceert. en de prijs die ze daarvoor vragen is niet misselijk. stel je vragen anders aan Stefan Haak zelf. en ga eens kijken bij de productie dan weet je precies wat erin gaat. bij welke KVV ben jij bij het productieproces geweest??
ik stapte afgelopen week bij bibi binnen tijdens het draaien van de bibimix voor het gemalen werd, duidelijk herkenbare onderdelen.
iets minder fijn gemalen en je zal ook onderdeeltje tegen komen. is het dan ook meteen minder in kwaliteit?