[quote="Yves"]
Dat begrijp ik ook wel. Maar als baas moet je toch zelf ook naar de slager, poelier of visboer. Of zie ik dat verkeerd? Maakt voor de rest niet uit.
Ik ben blij dat Marieke een oplossing heeft gevonden en ik wens haar veel succes met de hond
[/quote]
Ik ben ook blij met haar oplossing
Maar even over verkrijgbaarheid van barf: als je een hondje van 3 kilo te voeren hebt dan is het qua financien nog te doen om je spullen van de reguliere slager te betrekken. Al zul je daar bv geen verse pens kunnen krijgen. Heb je een aantal flinke honden rondlopen dan is dat alleen voor miljonairs weggelegd. Dan meot je dus echt op zoek naar leveranciers van betaalbare barfingredienten zoals verse pens, kopvlees, lamsribben, etc. etc. En dat verkoopt de gemiddelde keurslager nou een keer niet.
En als ik geen vleesetende huismonsters had kwam ik nooit bij slager, poelier of visboer, als rechtgeaarde veggie
@Marieke: is jouw schuur verwarmd? Zo niet, dan zou je met je vriezertje problemen kunnen krijgen bij temperaturen onder de 10º. Veel vooral oudere vriezers gaan bij lage temperaturen in staking, en dan ontdooit de boel. Heb hier helaas zelf ervaring mee en dus de ouwe vriezer afgedankt en een nieuwe binnen geplaatst.