Graag zou ik mijn Golden Retriever, Nala, van 11 maanden op BARF en KVV willen overzetten. Op dit moment krijgt ze in de ochtend brokken, en in de avond KVV.
Zouden jullie mijn menu kritisch kunnen beoordelen? Ik heb een tweewekelijks menu opgesteld.
Hoeveelheid: 2.5% van 25 kilo = 625 gram per dag / 4375 gram per week
Rauw vleesbot 45% : 281gr p/dag (1967 p/w)
Spiervlees 25% : 156gr p/dag (1092 p/w)
Orgaanvlees 20% : 125gr p/dag (875 p/w)
Groentes 10% : 63gr p/dag (441 p/w)
7 dagen per week vleetbot: 280 p/d
4 dagen per week spiervlees: 275 p/d
3 dagen per week orgaanvlees: 292 p/d
7 dagen per week groentes: 63 p/d
Week 1:
Maandag: KVV lam (inhoud lamsvlees 70% (=350 gram), 15% lamsorganen en 15% lamsbotten (=75 gram)), 63 gram groenten, een sardien extra en 205 gram kwartelrugstuk.
Dinsdag: 280 gram parelhoenkarkas, 121 gram kippenhart en 121 gram schapenpens, 63 gram groenten.
Woensdag: 280 gram kwartelrugstuk, 197 gram paardenvlees, 63 gram groenten en een ei extra.
Donderdag: 280 gram eendenvleugels, 121 gram lamslever en 121 gram geitenpens, 63 gram groenten.
Vrijdag: KVV rund (inhoud rundvlees 70% (=350 gram), 15% runderorganen en 15% runderbotten (=75 gram)), 63 gram groenten, sprotjes extra en 205 gram kippenkarkas.
Zaterdag: 280 gram konijnenrug, 121 gram hertennier en 121 gram schapenpens, 63 gram groenten.
Zondag: 280 gram kippenkarkas, 197 gram hazenvlees, 63 gram groenten en een ei extra.
Week 2:
Maandag: KVV lam (inhoud lamsvlees 70% (=350 gram), 15% lamsorganen en 15% lamsbotten (=75 gram)), 63 gram groenten, een sardien extra en 205 gram parelhoenkarkas.
Dinsdag: 280 gram eendenkarkas, 121 gram paardenhart en 121 gram geitenpens, 63 gram groenten.
Woensdag: 280 gram kwartelrugstuk, 197 gram hertenvlees, 63 gram groenten en een ei extra.
Donderdag: 280 gram konijnenrug, 121 gram konijnennier en 121 gram schapenpens, 63 gram groenten.
Vrijdag: KVV rund (inhoud rundvlees 70% (=350 gram), 15% runderorganen en 15% runderbotten (=75 gram)), 63 gram groenten, sprotjes extra en 205 gram kwartelrugstuk.
Zaterdag: 280 gram parelhoenkarkas, 121 gram konijnenlever en 121 gram geitenpens, 63 gram groenten.
Zondag: 280 gram kippenkarkas, 197 gram kalkoenvlees, 63 gram groenten en een ei extra.
Graag hoor ik jullie reactie en tips!