ok mijn vriezer zit vol dus ik kan nu een hoop ik mooi menu presenteren.
maandag: 2 ons vleesbotten - kippennekken
2 ons groenetmix
1 ons spiervlees - kopvlees
dinsdag : 3.5 ons vleesbotten - lamsribben
215 gram orgaan - lamshart en kippenlever
woensdag: 4.5 ons vleesbot - 2.5 ons kalfsbot en 2 ons kopvlees
215 gram orgaan - pens
donderdag:3.5 ons vleesbot - kipkarkassen
2 ons groenten
vrijdag : 4.5 ons vleesbot - lamsribben
215 rgam orgaan - lamshart en kippenmaagjes
zaterdag: 4.5 ons vleesbotten - 2 ons kalfbot kaal en 2.5 ons gehakt
2.5 ons groenetenmix
zondag : 3.5 ons vleesbot - kipkarkas en kippenvleugeltjes
115 gram spiervlees - runderlap
220 gram restjes - eitje , yoghurt , gemalen nootjes en zaden en fruit.
nou ik ben erg benieuwd of dit er mee door kan roept u maar