Ik heb nog geen vriezer en dus nog helemaal niets in huis, maar ik heb toch geprobeerd al een menu in elkaar te knutselen zodat ik daar even rustig de tijd voor kan nemen. Diersoorten heb ik er nog niet bij gezet want ik moet nog uit zoeken wat ik hier kan krijgen. Ik heb in de a la carte gezien dat we in ieder geval een poelier in Almelo hebben die van alles heeft dus gevogelte zal niet zo'n probleem worden.
Zwerver is een Beauceron kruising zo'n 35 kg. en 3 jaar. Volgens de rekentabel mag hij dan 2% is 700gr. per dag
maandag
350 gr. vleesbot
175 gr. spiervlees
100 gr. orgaan
70 gr. groente
dinsdag
200 gr. vleesbot
500 gr. pens
wil even kijken hoe dit gaat, als hij het bot niet nodig heeft ga ik op de andere dagen iets meer bot voeren en deze dag meer pens
woensdag
350 gr. vleesbot
175 gr. spiervlees
70 gr. groente
110 gr. vis
welke vis is geschikt voor beginners en hoeveel wegen die ongeveer?
donderdag
350 gr. vleesbot
175 gr. spiervlees
125 gr. orgaan
70 gr. groente
vrijdag
400 gr. vleesbot
250 gr. spiervlees
70 gr. groente
zaterdag
350 gr. vleesbot
175 gr. spiervlees
70 gr. groente
125 gr. orgaan
zondag
400 gr. vleesbot
250 gr. spiervlees
70 gr. groente
Verder tussendoor nog 2 eitjes en wat fruit. Maakt het uit waarbij je ei geeft?
Qua bot wilde ik beginnen met kippenekken en kan kwartelkarkas ook al? Hij staat nu op brok en krijgt nooit vlees, maar het is natuurlijk wel een grote hond. Zou ik het veilig kunnen proberen?
Orgaan zal een mix hart, lever, nier worden.