Had er voor nu ff snel een kippoot in 2 delen ingedaan.
Op high na ruim 2 uur viel de kip al uit elkaar
Het nadeel is er blijf haast geen vlees over als ik ga eten, pik steeds een stukje als ik in de keuken kom
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Martine-Tom schreef:2 grote uien grof snijden en op de bodem leggen.Hij was echt super lekker ! Ik had hem 5 uur op hoog, en ook wat paprika poeder er over....
150 ml ketjap manis, 1 eetlepel sambal, 2 teentje knoflook raspen/persen
(Beetje op gevoel en naar smaak )
De kip met het mengsel insmeren, wat je overhebt kan je in de borstholte of in zn achterwerk stoppen/
4 uur op high 4 uur op low
Greece schreef:Honey Garlic Chicken. Ruikt heeeerlijk. En gewoon kunnen wandelen met de hond. Zo makkelijk.Ja die heb ik ook wel eens gemaakt, die is heerlijk!!
El_Kato schreef:Martine-Tom, je kip recept staat voor aankomende week op de planningJummie!
Martine-Tom schreef:http://www.mijnpaleokeuken.nl/2014/croc ... inaaksoep/Recept opgeslagen, ga ik binnenkort ook eens maken.
Die gaat er morgen in
Rianne145 schreef:Pfff, het Barfplaats virus heeft hier toegeslagen en ik wil ook een slowcookerWij hebben een Crockpot 4,7 liter, zijn ook met zijn 2en, vind het fijn dat we dan voor 2 (of meer) dagen hebben of porties in de vriezer. Ik heb hem via MP gekocht, was een half jaar oud bon heb ik erbij gekregen hij wilde een grotere . Voor ons is dit de ideale maat
Wat ik nog wel lastig vind is het formaat. We zijn met z'n twee-en, zijn best grote eters en ik maak graag eten voor 2 dagen. Ik wil hem vooral gaan gebruiken voor stoofpotjes (complete maaltijden) en suddervlees/hachee.
Welk formaat raden jullie aan?