Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Jantina schreef: Pastasalade klinkt heerlijk, maar.... recept?Dat is niet zo moeilijk. Ik doe meestal ongeveer als volgt:
Radja schreef: de beloofde foto's van de broodkransWauw! Dat ziet er echt megaculinair uit! En die geroosterde groenten ook - mjam!
Anne in Duitsland schreef: Wauw! Dat ziet er echt megaculinair uit! En die geroosterde groenten ook - mjam!S
Jantina schreef: Dank voor jullie ideeen! Dat Italiaanse klinkt wel lekker! Het gaat om ongeveer 15 personen heel de dag in de buitenlucht, die lusten wel wat! Ik wil eigenlijk geen salades kant en klaar halen, een van de keurmeesters is kok en dat vind ik dan zo vreselijk lullig staan he? Maar ja, zelf maken is ook wel weer een boel werk en ik heb het - op aardappelsalade na - ook nog nooit zelf gemaakt. Pastasalade klinkt heerlijk, maar.... recept? Pastasalade en dat Italiaanse brood is wel een leuke combi!Janitina,bedoel jij met dat Italiaanse mijn broodkrans? Zo ja dan weet ik zeker dat de die keurmeester wie ook kok is,het wel kan waarderen dat jij/ jullie die kransen hebben gemaakt! ( voor zoveel personen zou ik er toch 2 maken) dus van een 1 kilo meel,en de rest verdubbelen
Radja schreef: SGeen zorgen, ik heb drie jaar in de buurt van Modena gewoond, er komt hier alleen maar goede balsamico het huis in! Balsamico en olijfolie zijn twee levensmiddelen waar ik niet op bespaar!
Anne die gegrillde groentes zijn echt waanzinnig lekker,wel een goede balsamico gebruiken! En echt je kan meer gegrillde groentes erbij doen,welke jij lekker vindt en dan die balsamico erbij doen waanneer de groentes nog lauw warm zijn!
Tip mocht je nog groente over hebben,is het ook heerlijk op een broodje evt met wat mozzerella ,maar ook dat is niet echt nodig!
Ik vreet me "dood" in die groente,houd ook bewust teveel over om dat lekker op een ciabatta of gewoon stokbroodje te doen!! Gatver loopt alweer het water(val) in mijn mond!!!!
Anne in Duitsland schreef: Geen zorgen, ik heb drie jaar in de buurt van Modena gewoond, er komt hier alleen maar goede balsamico het huis in! Balsamico en olijfolie zijn twee levensmiddelen waar ik niet op bespaar!ANNE!!
Ik grill vaak groenten en pers er dan, als ze net van het vuur komen, knoflook boven uit. Die dus alleen verwarmd wordt door de nahitte die de groente heeft. Dan een plens balsamico en olijfolie erover - mjam! Moet je niet de volgende dag me je baas moeten tongen, want dat kost je je baan!
Martine-Tom schreef: ANNE!!+1.000.000.000