Okeej, dankjewel. Dacht dat het een oranje topping was, maar dat is denk ik de lichtval.
Wel een lekkere combi voor erop!
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Nadia schreef: Je zou er oranje voedingskleurstof In kunnen doen als je het oranje wilt hebbenOf wortelsap, da's ook oranje maar wel natuurlijk.
fransbulletje schreef: Het weekendbaksel van deze week: Shortbread de luxe!
Knapperige roomboterkoek met een dikke laag caramel ( blikje gecondenseerde melk 2,5 uur gekookt) en een topping van puur/melk/witte chocolade
http://www.24kitchen.nl/recepten/shortbread-de-luxe
Dreetje schreef: 3 eetlepels mascarpone, 200 gram poedersuiker en 25 gram boterEen beetje sinaasappelsap erbij? Smaakt héél lekker bij worteltaart En is oranje
pienkeespaco schreef: Dat ziet er zeker lekker uit! Zijn ze te knagen?Ze smaken goed.
Nadia schreef: Je hebt maar zo'n klein beetje kleurstof nodig. Als ik al eens iets wil kleuren wil ik het idd mooi en intens.Als je de 'topping' van de worteltaart wilt kleuren, zou kleurstof echt de enige optie zijn. Deze topping is namelijk bedoeld als een soort van glazuur en hard dus ook uit - water/vocht toevoegen zou het glazuur geen goed doen. (officieel is het met roomkaas trouwens en niet met mascarpone, het frisse accent wat de roomkaas toevoegd bereik je niet met mascarpone en dat is nou juist zo heel erg verrassend!)