Senta schreef: voor een paar centen heb je een nieuwe longOf voor een paar centen heb je een zieke hond
(Die dan weer heel veel centjes kost om op te knappen )
Moderator: Lizzy
Senta schreef: voor een paar centen heb je een nieuwe longOf voor een paar centen heb je een zieke hond
KarinM schreef: nou ik heb ze gemaild en ik kreeg vanochtend al gelijk antwoord nl.:Dit lijkt me toch echt een raar verhaal. Een dier met zoveel ontstekingsmateriaal in het lijf kun je absoluut niet gezond noemen en had gewoon afgekeurd moeten worden. Aangezien organen ook worden gegeten, worden deze volgens mij wel degelijk gekeurd. Ik ga dit navragen.
Je kan de lamslong van de foto weggooien dan hou je dat volgende keer tegoed , kom je nog meer van zulke longen tegen dan kan je die ook weggooien..
Al onze vleesprodukten zijn goedgekeurd door de dierenartsen echter is het zo dat ze de orgaanvlees niet controleren, ze gaan ervan uit dat als het dier zelf niet ziek is dat de orgaanvlees van het dier ook goed is..
Ik heb dat wel vaker gezien dat als je erin snijdt dat je een soort pusachtig iets eruit komt, wij gooien dat dan gewoon weg en dat kunt U ook doen..
Sorry voor het ongemak!
Ik heb het ruim weggesneden en de rest gedroogd dat zag er gewoon goed uit dus ik denk wel dat het goed is hoor. IK heb nog in de vriezer liggen en ben benieuwd als die opensnijdt.
KarinM schreef: Ik weet niet of het een infectie is, hij noemt het wel in zijn omschrijving pusachtig maar of het dat is. Het dier was niet ziek als ik de email zo begrijp, en er stonk ook niks. Nu ja ik had het zeer ruim weggesneden en gedroogd. Ik denk niet dat het kwaad kan, na 9 uur op 60 graden te zijn gedroogd.Pus = etter = ontsteking. En ik zou het weggooien. Waarom zou je enig risico willen lopen? Een dier met zo'n mega ontsteking is echt niet gezond hoor!
KarinM schreef: Ik weet niet of het een infectie is, hij noemt het wel in zijn omschrijving pusachtig maar of het dat is. Het dier was niet ziek als ik de email zo begrijp, en er stonk ook niks. Nu ja ik had het zeer ruim weggesneden en gedroogd. Ik denk niet dat het kwaad kan, na 9 uur op 60 graden te zijn gedroogd.dit snap ik echt niet...
KarinM schreef: Ik weet niet of het een infectie is, hij noemt het wel in zijn omschrijving pusachtig maar of het dat is. Het dier was niet ziek als ik de email zo begrijp, en er stonk ook niks. Nu ja ik had het zeer ruim weggesneden en gedroogd. Ik denk niet dat het kwaad kan, na 9 uur op 60 graden te zijn gedroogd.Je DENKT van niet, weet je het ook zeker?
KarinM schreef:De kliko ind ie handel!!!!!
Ik heb het ruim weggesneden en de rest gedroogd dat zag er gewoon goed uit dus ik denk wel dat het goed is hoor. IK heb nog in de vriezer liggen en ben benieuwd als die opensnijdt.