pike schreef: 100 kg in één uur ??? tjonge. Ik vouw ook altijd eerst de benodigde zakjes open en leg ze klaar, pak ook met links zakje en met rechts vlees zodat een hand schoon blijft, maak ze aan het eind achter elkaar dicht, maar dan nog. Ik ben blij als ik 10 kg in een uur redt. Effe rekenenen: Er van uitgaande dat je minstens 10 minuten nodig hebt om 100 zakjes te vouwen (dat zijn er 10 per minuut, mij lukt dat zeker niet), en dat je ook nog zeker 10 minuten nodig hebt om 100 zakjes dicht te vouwen en in mandjes te zetten en vervolgens in de vriezer, dan houdt je maximaal 40 minuten over om 100 zakjes te vullen is 4 zakjes per minuut . Maar dan moeten de kratten nog schoongemaakt.ok, ok de kratten zijn dan nog niet schoongemaakt
Is idd zakjes vouwen, een kwartier ongeveer.
Zakjes mee naar de garage, samen met de weegschaal en voerbak voor op de weegschaal.
Alle dozen lagen in kratten te ontdooien, dus kwestie van omkiepen.
En dan vullen maar. Als de hele garagevloer bezaait ligt met gevulde zakjes, deze in de klaar gezette mandjes vouwen.
In de diepvries en klaar.
Moet ik wel zeggen dat ik heb over VSE eend (ruggen, nekken en koppen), dus grote stukken vlees.
En alles gaat per kilo ongeveer. Er gaan 3-4 ruggen in een kilo, 8-9 nekken enz.
Zo gaat dat best rap. Ik vind het ook leuk zo snel als mogelijk te werken
Met orgaan en klein spul doe ik er ook langer over hoor.