Moderator: Lizzy
vanaalst schreef: waarom stoom je zoveel, je eerst lijstje bedoel ik...Eigenlijk hier door: http://barf-natuurlijk.nl/barf/barf_gro ... onden.html Er staat dat met koken de vitamines verloren gaan. Bij stomen, niet te lang, is dit niet het geval, maar gaan wel de celwanden kapot. Het maalt daarna een stuk prettigger fijn. Ik had nog wat zelfgetrokken, zoutloze kippenbouillon staan en heb die samen met de groentes in de foodprocessor gegooid, en heb nu echt prachtige 'groentepap'.
behalve de boontjes en bataat,pompoen stoom of kook ik niks...
Paquita schreef: Eigenlijk hier door: http://barf-natuurlijk.nl/barf/barf_gro ... onden.html Er staat dat met koken de vitamines verloren gaan.In de hondenmaag kan rauwe groente niet worden afgebroken. Honden missen het enzym om het cellulose in de wanden van plantencellen af te breken.
Truus schreef: Volgens mij noemen wij dat peultjes Dory.Kan best Truus..ik geloof ook chinese boontjes? kan dat?