romila schreef: Gadverdamme...daar moet je gewoon nie te lang over nadenken....Met al het vlees moet je er niet te lang overnadenken. Bedenk maar wat er in kipgehakt en half om half gehakt zit
Moderator: Lizzy
romila schreef: Gadverdamme...daar moet je gewoon nie te lang over nadenken....Met al het vlees moet je er niet te lang overnadenken. Bedenk maar wat er in kipgehakt en half om half gehakt zit
Rovanna schreef: Nou ik zal je iets vertellen over het 'afval' zoals jij dat noemt: ik heb onlangs mijn kippenslachter gevraagd wat er gebeurt met die nekken en karkassen die ik niet afneem (en dat zijn er een hoop ). Die gaan gewoon in de frikadel en andere bagger die wij eten ....nou die bagger eet ik toch nooit dus voor mij is het afval
nikèdog2000 schreef: nou die bagger eet ik toch nooit dus voor mij is het afvalEn je eet ook nooit een soepie in een restaurant
Angelique schreef: En je eet ook nooit een soepie in een restaurantik eet nooit in een restaurant alleen thuis
Die trekken namelijk hun bouillonnetjes daarvan.
romila schreef: Gadverdamme...daar moet je gewoon nie te lang over nadenken....doet mij weinig, ik vind een frikandel gewoon lekker (zo heel af en toe) zolang hij niet giftig is vind ik het prima
sylvia schreef: doet mij weinig, ik vind een frikandel gewoon lekker (zo heel af en toe) zolang hij niet giftig is vind ik het primaNee mij doet het ook allemaal niet zoveel. Ik vind het alleen grappig dat er gerefereerd wordt aan 'afval' terwijl het gewoon in de menselijke voedselketen terecht komt. Ik ben dol op frikadellen
Rovanna schreef: Nee mij doet het ook allemaal niet zoveel. Ik vind het alleen grappig dat er gerefereerd wordt aan 'afval' terwijl het gewoon in de menselijke voedselketen terecht komt. Ik ben dol op frikadellenAlleen kipnuggets eten wij niet meer.