Hier kun je al je vragen en problemen kwijt over het zelf samenstellen voeding voor katten.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Loeka
#37243
Hallo,

Ik weet niet of dit onderwerp hier thuis hoort, het is in ieder geval voor mijn katten bedoeld :D Ik wil een vriezer gaan aanschaffen voor de voorraad vers vlees voor mijn 3 katten, het vriesgedeelte wat ik nu heb is simpelweg te klein. Weten jullie of een vriezer persé op een ge-aard stopcontact aangesloten moet worden?(Hij komt niet in de keuken te staan)

Wat zijn die vriezers trouwens duur zeg, daar schrok ik wel een beetje van. :o Hoe groot is jullie vriezer eigenlijk? Dan moet ik het nog wel omrekenen naar het verbruik van 3 katten, bij mij iets minder dan 250 gram per maaltijd.
Door avalon
#37244
Het is wel aan te raden een geaard stopcontact te gebruiken, anders moet er bij omweer de stekker uit.
Door Loeka
#37249
avalon schreef: Het is wel aan te raden een geaard stopcontact te gebruiken, anders moet er bij omweer de stekker uit.
Hahahahahaha! Ik dacht dat het geaard was omdat elektrische apparaten in een ruimte staan waar met water gewerkt wordt. Ik doe trouwens ook de stekker van mijn tv enzo niet uit het stopcontact als er omweer is :o ::)
Door avalon
#37259
Loeka schreef:

Hahahahahaha! Ik dacht dat het geaard was omdat elektrische apparaten in een ruimte staan waar met water gewerkt wordt. Ik doe trouwens ook de stekker van mijn tv enzo niet uit het stopcontact als er omweer is :o ::)
In vochtige ruimtes zijn de stopcontacten idd altijd geaard, maar wij wonen in een vochtige omgeving dus is alles geaard ;D
Door Gaitkeeper
#39978
Loeka schreef: Wat zijn die vriezers trouwens duur zeg, daar schrok ik wel een beetje van. :o Hoe groot is jullie vriezer eigenlijk? Dan moet ik het nog wel omrekenen naar het verbruik van 3 katten, bij mij iets minder dan 250 gram per maaltijd.
Als je goedkoper wilt zou je eens op http://www.marktplaats.nl kunnen kijken.
Tweedehands diepvriezers en diepvriezertjes voor redelijke prijzen.
Zo ben ik ook aan twee gekomen.
Wees wel snel want ze zijn meestal zomaar weg.
(ik bel/email gelijk de persoon...bieden erop heeft geen zin)
Door Jolly
#39993
of hang briefjes op bij de super, zo ben ik aan mijn eerst vriezer voor Chasey gekomen, is een heel oud ding, ziet er niet uit , maar heeft 4 laden en vriest als een tierelier. de 2de is een kist idd via marktplaast gevonden, heb er dus 2 voor nog geen €110,-, scheelt toch wel ffies met de winkel ;D
 Terug naar “Vragen, problemen en discussie BARF en KVV”

Barfplaats wordt gesponsord door