Nu dacht ik toch dat ik er niet meer over hoefde te twijfelen maar ik doe het toch. In januari wordt er weer een varken voor ons geslacht en er zullen veel onderdelen zijn die ik vorig jaar nog bij de boer liet maar die ik nu toch lekker meeneem voor de honden. Het varkentje heeft geen medicijnen gehad en is met nog 6 andere varkentjes groot gebracht met voer van eigen oogst. biologisch heet dat toch? Kan het varken dan toch nog het aujesky virus/bacterie hebben?
Voor de zekerheid kan ik het vlees koken maar als dat niet hoeft dan heb ik nog meer keus. Dan kan ik ook het bloed geven, en wat botten die verder niet ergens anders voor gebruikt worden. Het zal voornamelijk gaan om zaken als: tong, hersens, hart maag etc.
Ik denk toch niet dat het virus door de lucht rondwaardt in Frankrijk, als het hier al is? Wordt zo'n virus niet juist door bioindustrie voortgebracht?? Kijk, ik weet het gewoon ineens niet meer zeker. Voor de zekerheid kan ik het natuurlijk altijd koken en dat heb ik tot nu toe ook gedaan.