Hoi
ik heb weer eens wat gescoord...
eendenvoeten. Iemand die er ervaring mee heeft? Ik was wel benieuwd dus ik heb een kilo meegenomen. Weet ook iemand waarom een poelier op de markt die verkoopt? In welke keuken worden die dingen regulier gebruikt?
Ook heb ik kalkoenkarkassen gekregen (een zak vol, voor deze keer gratis, volgende keer iets van 50 ct per kilo) van de EKOslager hier. De karkassen waren eigenlijk niet zo groot als ik gedacht had, maar wel weer duidelijk groter dan de kipkarkassen die ik bij de (niet EKO) poelier krijg.
Zijn kalkoenkarkassen gewoon niet zo vreselijk veel groter dan kipkarkassen, of ligt het misschien aan het feit dat de ene EKO is (dus wellicht wat minder opgefokt spul) en de kippen van de gewone poelier waarschijnlijk van het hoe-sneller-hoe-groter-hoe-beter type zijn?
Hoe dan ook zal het de boeven wel weer smaken neem ik aan ;-)