Ik heb niet zozeer een vraag over het gehele menu, want daar ben ik nog druk mee aan het uitvogelen, maar om het berekenen wat duidelijker in beeld te krijgen vraag ik me het één en ander af.
Ik geef Twizzle drie keer per twee weken vis (sardientjes, zalmkop en makreel).
Hoe pas ik deze "prooidieren" in het menu qua percentages?
Ook één keer per week vuile pens (proberen vanaf deze week), waar wordt dat bij ingedeeld? orgaan?spiervlees?
Als veel hiervan als orgaan gezien wordt dan blijft er niet al te veel orgaan meer over om nog te geven bij de overige maaltijden. Dus mijn gehele menu gaat een beetje afhangen van waar de vis en de pens bij wordt gerekend, het moet dus enigzins aangepast worden.
De afgelopen weken heb ik het niet echt ergens bij gerekend, (omdat ik het idee had dat het met de percentages wel goed zat als hele prooidieren) maar met ook nog pens "extra" wil ik toch iets meer duidelijkheid , anders wordt er wel heel veel extra gegeten.