Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door tieneke
#514952
Ik kan voor een zeer leuk prijsje lamsvoorbout kopen maar kan ik dat wel geven?
Is toch dragend :-\
Gebruikersavatar
Door Angelique
#514953
Ligt eraan hoe oud het lam was, als het een lam van 1 jaar oud was zou ik het niet geven, dan is het gewoon dragend= te hard.
Door tieneke
#514961
Angelique schreef: Ligt eraan hoe oud het lam was, als het een lam van 1 jaar oud was zou ik het niet geven, dan is het gewoon dragend= te hard.
Er staat alleen lamsbout op de verpakking,geen leeftijd ;D ;D
Door roefus
#514963
Ben bang dat het dan toch 'hard' is.
Kun je niet een kleine hoeveelheid nemen, om eens te proberen?
Door tieneke
#514964
Maar voor het weinge geld kan ik het ook weer niet laten liggen :-\net 3 euro per kilo.
Door tieneke
#514965
roefus schreef: Ben bang dat het dan toch 'hard' is.
Kun je niet een kleine hoeveelheid nemen, om eens te proberen?
Denk dat ik dat maar ga doen,zelf eten wij dit niet :-[
Gebruikersavatar
Door Angelique
#514966
tieneke schreef: Maar voor het weinge geld kan ik het ook weer niet laten liggen :-\net 3 euro per kilo.

Snij je het vlees eraf en de rest pletter je weg. Ik zou in ieder geval het risico niet nemen dat het achteraf gezien toch te hard was.
Door tieneke
#514967
Angelique schreef: Snij je het vlees eraf en de rest pletter je weg. Ik zou in ieder geval het risico niet nemen dat het achteraf gezien toch te hard was.
Dat kan ik beter doen als het te hard blijkt te zijn ;)
Nu maar hopen dat het een heel jong lam is...Jaco gaat het donderdag halen.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door