Bij het Islam Centrum "willen" ze de geitenribben niet meer per rib snijden (ik liet het altijd per 3 ribben snijden), dat betekent dus dat ze het alleen in de breedte kunnen snijden. Dan krijg je een hele lange strook met kleine stukjes rib. Ik baal daar wel een beetje van, want op deze manier hebben mijn honden nauwelijks wat te kauwen. (er is schijnbaar een ongelukje gebeurd met dat fijne zaagje dat ze daar hebben , dat verbaast met trouwens heel erg )
Nu zat ik te denken om ze de volgende keer maar heel te laten en te proberen ze zelf op de één of andere manier te snijden of hakken. Het enige probleem is dus dat het onderste stuk best hard is (het stuk waar alle ribben aan vast zitten) en ik vroeg me af of jullie dit ook weleens zelf snijden/hakken en waarmee jullie het doen? En als jullie het ook nooit hebben gedaan, waarmee denken jullie dan dat ik het het beste mee kan doen? Ik heb wel een bijl van de Gamma, zou het daar misschien mee kunnen? Of hebben jullie een beter idee?