Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
frodo quin schreef: ↑zo 08 dec 2019, 22:24 Ik ben niet goed bezig Gisteren voor de derde keer deze week pizza en vandaag nog een slice die over was opgegeten. Ik moet wel zeggen, ze hebben bij kingslize echt heel lekkere vegan pizza's. Vandaag nog even met een vriendin over de kerstmarkt en er waren gepofte kastanjes. Zalig!Ooo, lekker is dat hé, die gepofte kastanjes
- pien - schreef: ↑ma 09 dec 2019, 15:12 Ooo, lekker is dat hé, die gepofte kastanjesbeterschap klinkt niet goed zo lang griep al.
Ik heb ze alleen in het buitenland gezien (Londen en Luxemburg).
Vandaag eten we zuurkoolstamppot met spekjes. Ik ben nog steeds niet beter en het moet 'makkelijk naar binnen glijden' anders krijg ik het niet weg. Bleeghh, stomme griep. Ik had niet eens snot-en-blaf maar wel koorts en na 2 weken is het nog niet over. Ik heb amper trek, ben slap en moe, ben het goed zat
Aquillo schreef: ↑wo 11 dec 2019, 13:57 beterschap klinkt niet goed zo lang griep al.Dankjewel!
Aquillo schreef: ↑wo 11 dec 2019, 13:55 Afgelopen week had ikWat een lekker weekmenu zeg!
Gegratineerde witlof met ei en kaassaus en gebakken aardappeltjes
Baskische kip (Spaans stoofgerecht waarin uien tomaat knoflook en paprika´s) met rijst
Indiase groentenkorma (curry) met snijbonen, stukjes aardappel, spruitjes, tomaat, donkere kekererwten en geschaafde amandelsaus met rijst
geluncht met toast en zelf gemaakte humus
Surinaamse pindasoep zonder vlees met rijst
Blote billetjes in t gras stampot met een biologische karbonade
snackmaaltijd met geroosterde donkere kekerwerten, geroosterde cashewnoten, gegrilde groenten (meiknolletjes en wortelen en rijst
lunch met sneetjes brood en een spiegelei met meegebakken tomaat
Gestoofde spruitjes en zelfgemaakte frieten
vandaag wordt het
Pepesan (drooggebakken vis in een pittige sambalsaus in bananenblad uit de oven) , sambalgoreng groene kool en rijst.
- pien - schreef: ↑wo 11 dec 2019, 15:49 Wat een lekker weekmenu zeg!Ik kook voor mezelf dus kan ik maken waar ik trek in heb-
Wat zijn die donkere kekererwten ?
Aquillo schreef: ↑wo 11 dec 2019, 17:42 Ik kook voor mezelf dus kan ik maken waar ik trek in heb-O haha, da's makkelijk!
Ah ik zie de verwarring ik had kekererwten geschreven
Dat is de bruine variant van de gewone kikkererwt deze blijven iets steviger dan de witte
https://www.aziatische-ingredienten.nl/kikkererwten/