Moderator: Lizzy
Pauline schreef: Heel fijn gesnipperd, echt heel erg fijn. Maar ik krijg er dus geen pureemassa (zoals b.v. appelmoes of aardappelpuree van). Het blijven allemaal piepkleine stukjes. Ik doe de hele massa in een pendaalemmerzak, maak er een pannenkoek(vorm) van, maak met een stom voorwerk vakjes erin en vries het zo in. Vervolgens als het bevroren is, kan ik er zo stukjes afbreken (soort van deelblokjes).Vind je 'n ijsklontjes bakje niet makkelijker ???
202spots schreef: Vind je 'n ijsklontjes bakje niet makkelijker ???Ja dat had ik ook, maar het ijsklontjesbakje was nog vol met groenteprut van de vorige keer. Vandaar die pendaalemmerzak. Bovendien moet ik eerst even wat bakjes erbij kopen.
Wanneer ze bevroren zijn kan je ze eruit halen en in plastic zak bewaren totdat je er 1 nodig hebt.
Pauline schreef: Nou ik heb dus ook een staafmixer, maar daarmee krijg ik geen puree! Of ligt dat nu aan mij?Je schrijft dat je ook 'n keukenmachine hebt?
Als ik dus met de keukenmachine hele fijne snippertjes heb gemaakt en daar de staafmixer opzet, vliegt het alleen maar alle kalnten op, puree? Ho maar!