mijn naam is Diana Salm en woon in Hippolytushoef in Noord Holland.
wij hebben 3 brits kortharen en 1 brits langhaartje.
vandaag komt mijn vleesmolen binnen

nu heb ik gister en vanmorgen al een hoop informatie gelezen en ben een beetje aan het rekenen geslagen en heb nu 3 menu's gemaakt
maar zou graag willen vragen of jullie er even naar kunnen kijken of ik het zo goed doe.
menu 1
40% kip karkas
4% kip lever
10% kip maagjes
2% kip niertjes
30% runderlappen of runderkopvlees
14% runderhart
menu 2
40% kip karkas
4% kip lever
10% kip maagjes
2% kip niertjes
30% wijting of sprot of makreel
14% kippenhart
menu 3
40% konijn karkas
4% konijn lever
10% konijn maagjes
2% konijn niertjes
14% kalkoen hart
30% kalkoen vlees
het menu met de vis zou ik 2x per week willen geven.
lijkt het er zo een beetje op? of zou ik nog iets aan moeten gaan passen?