Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Borke
#272410
Het onderwerp zegt eigenlijk alles.
Ik meen dat het op Barfclub was, bij die fantastische fotorapportage, dat ik een gedeelde kalfstrot zag.

Ik heb er nu 2 in de vriezer liggen, maar zou ze graag willen delen.

Heb ik daar mijn nieuw aan te schaffen hakmes voor nodig, zagen jullie dat of....?
Dat lukt toch zeker niet met mijn snoeischaar met lange handvaten :-)

Nu ik me wat meer in BARF-en verdiept, worden mijn vragen toch steeds vreemder!

Groetjes,
Door Borke
#272416
Angelique schreef: Is hoofdzakelijk kraakbeen. Een stevig mes voldoet.
Tjee... en het ziet er zo zwaar en stevig uit, bedankt voor de tip.

Vervolgvraag, als ik zo'n strot bezie, hoe moet ik dit dan beoordelen als vlees/bot verhouding?

Groetjes,
Door Borke
#272423
Angelique schreef: Tja dat moet je echt per strot bekijken. Hier zit er veel vlees aan en dan kom je in de richting van 70/30.
Ik heb ze via mijn CB verkoopadres, ik weet niet of dat een indicatie geeft? Ik heb wel de indruk dat het veel vlees is, maar zo keihard bevroren is dat wat lastig te zien natuurlijk.

Groetjes,
Door tieneke
#273220
AstridStraver schreef: Ik heb ze via mijn CB verkoopadres, ik weet niet of dat een indicatie geeft? Ik heb wel de indruk dat het veel vlees is, maar zo keihard bevroren is dat wat lastig te zien natuurlijk.

Groetjes,
Hier dezelfde van Cb ;)
Hou maar zo'n beetje 70/30 aan.
Door evelyn02
#273682
Angelique schreef: Hier zit er veel vlees aan en dan kom je in de richting van 70/30.
Maar je moet wel bedenken dat het kraakbeen is en geen bot. Volgens mij bevat dat veel minder calcium dan bot.

Evelyn
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door