Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door smulpaap
#2189800
Nou zijn temp gaat weer de goede kant op , 39, 5 en nu om 14.45 uur 39,3 dus de koortsremmer zal niet nodig zijn .
Zo om 16 uur weer even contact .

En dan komt zoonlief ook nog met zo,n katje hierheen , even afscheid genomen van ook een beetje mijn ""draakje "" Want ik durfde de deur niet uit natuurlijk .
En dan heb je zelf al zo,n ziek hondje

Maar goed deze temp geeft de burger weer even moed

Gisteren was hij qua temp zo lekker stabiel , en wandelde zelfs weer een keer door de kamer , om bij Noa te kruipen
Door Monoxxide
#2189803
Het zal toch een redelijk gevecht voor zijn "oudere lijfje". Ken het ziektebeeld hier niet van maar kan geloven dat dit aan jullie freet, is zo plots opgekomen. Zet 'm op Milo!
Door smulpaap
#2189812
Het is voor ons ook een nieuw ziektebeeld , nog niet eerder meegemaakt ..... gelukkig . En ja op zo,n leeftijd  ::)
Maar ik wil wel even kwijt dat de begeleiding en de betrokkenheid vanuit de d.a praktijk erg goed is .
En dat kan je als eigenaar wel even gebruiken met zo,n oud bessie
Door smulpaap
#2190951
Onze oude baas zijn temp blijft nu stabiel , gisterenavond  uiteindelijk verder gezakt naar 39,3 en nu precies 39 . Zijn eerste portie zit erin en dat blijft er ook in . Verder heeft hij flink geplast met een goede straal .
Hij klinkt nog wel wat vol , en liddert zo nu en dan . Hij is vanmorgen ook zelf de tuin ingelopen om te plassen , wel wat wankel op de pootjes . Maar we zijn niet ontevreden over zijn situatie zoals die nu is ...... vergeleken met gisteren bv
Door smulpaap
#2191716
Zijn temp is de hele dag stabiel gebleven , en nu net had hij een temp van 38,2 . Vanmiddag een drolletje , en zo nu en dan tilt hij zijn kopje weer even op .
Maar verder slaapt het oude baasje veel onder zijn dekentje , lekker rusten . En zo eens kijken of hij nog een keer plast . Drinken doet hij zelf en hij staat inmiddels ook wat meer ontspannen . Wandelen naar bv het waterbakje gaat wat beter , dus voor vandaag geen slechte dag . Mensen die belangstelling hebben en willen komen kijken duidelijk wijs gemaakt dat de oude baas erg veel rust nodig heeft , ze zijn dus niet welkom . Erg lief bedoeld allemaal , maar niet zo,n goed idee voor Milo .
Door smulpaap
#2191923
Gisteren was de eind stand 38,2 ..... vanmorgen 39,4 . Plassen doet hij momenteel 2 x dgs , vanmorgen wel wat gal gespuugd . Drinken gaat goed , plassen doet hij momenteel 2 x dgs
We hebben nog A.B voor 2 dagen , eten lijkt een wat mindere strijd te worden en blijft er in . Erwin houd voorlopig even dagelijks tel. contact . Maar het is het oude baasje aan te zien dat hij erg verzwakt is .
Door smulpaap
#2192984
Voor Milo een controle afspraak gemaakt voor vanmiddag . Hij heeft nog A.B tot en met morgen , dus we gaan even bespreken wat wijsheid is . Doorgaan met de kuur .... of ?
Ik wil het liever tijdig besproken hebben , zodat hij bv niet weer even een dag stopt met de A.B en dan weer van start moet gaan bv .
Zijn temp schommelt nog van 38,2 tot 39,8 , vanmorgen zat hij weer op 39,3 . Wat wel opvalt is dat hij weer voor het eerst met onze andere honden samen ligt . Net lagen Tessa en Noa bij hem . Gisteren was daar nog geen sprake van . De dames zelf deden dat niet . Hij ligt ook voor het eerst zonder dekentje over zich heen en liddert niet . Eten en drinken gaat best goed , plassen deed hij gisteren voor het eerst i.pv twee keer drie keer . Ontlasting gaat ook best goed . Wel is hij nog steeds wat vol . Maar zijn oogjes staan wel beter .
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door