Zalm en rijst bij allergie
250 gr (diepvries)zalm
4 eieren
grote scheut olie
2 eetlepels gedroogde kruiden, o.a. peterselie, brandnetel, paardenbloem enz.
evt. 1 teentje knoflook
rijstebloem, (zoveel tot het deeg een stevige brij-massa heeft)
Eieren (met schil), olie en de zalm in stukjes in de blender.
Teentje knoflook en de kruiden erbij.
Overgieten in een bak, en de rijstebloem erdoor mengen tot je een brij hebt.
Oven voorverwarmen op 150 graden.
De brij uitstorten op bakpapier en een half uurtje laten bakken.
Vijf minuten af laten koelen, in kleine blokjes snijden, en uitgespreid op keukenpapier laten drogen.
Morgen even omscheppen, en verder laten drogen.
Overmorgen heb je keiharde koekjes die je heel lang kunt bewaren.
Ook goedgekeurt door niet-allergische honden