Lizzy schreef:
Kalkoen en kip hoef je bij mijn weten niet eerst in te vriezen (waarvoor zou dat moeten?).
Ik dacht dat gelezen te hebben bij BARF ingredientenlijst
, maar dat geldt voor wild.
Ik weet niet, is de kalfsrib die jij geeft kaal? Want dit is natuurlijk een behoorlijke hap vlees! Ik denk iets meer vlees dan bot, dus daar moet je dan wel iets rekening mee houden.
De kalfsribben zijn inderdaad nagenoeg kaal.
En het is natuurlijk niet echt een kluifbot zoals een kalfsrib.... Dus qua het reinigen van tanden heb je er niet veel aan. Tis eerder een maaltijdbot.
Mufasa eet de kalfsrib als maaltijdbot. Het is zo weg. De hele harde stukken maakt hij kaal en laat hij liggen.
Bas ligt er alleen maar de hele dag in zijn mand bij te bibberen, totdat ik het weghaal.
Hij krijgt de stukjes die er uit zien als spare-ribs.
Overigens, kippenpoten hebben nog wel eens harde botten en ik zou dus wel even opletten of er wel goed mee omgegaan wordt. Desnoods ff vasthouden (hand in washandje steken zodat je meer grip hebt ).
OK. Ik laat het wel even voor wat het is. Eerst maar wat meer ervaring opdoen voor zowel mezelf als de honden.