Hallo iedereen,
ondertussen geef ik onze honden al een drietal weken KVV. Uiteindelijk heb ik o.a. voor de prijs voor AHV-Breda gekozen. Toen ik de maaltijden de eerste keer ontdooid zag, was ik nog al onder de indruk van het kleur en de vorm van het vlees. Het geheel zag er toch wel zoals vlees uit, het ruikt ook wel tamelijk naar vlees EN ik heb er zelfs zo nu en dan een stukje been in gevonden.
Tja, en nu komt het
Er wordt toch door de fabrikant beweerd, dat er geen kleurstoffen inzitten. Toch vraag ik mij af,hoe het komt, dat het vlees zo een diep roede kleur heeft ?
Bovendien heb ik een bijkomend probleem en dat is het volgende: een van mijn Salukis wil die AHV absoluut niet eten. In het begin at hij tenminste nog een beetje (al was het met lange tanden) maar ondertussen komt hij zelfs niet meer kijken als het tijd is om te eten. Iets anders proberen dus, en ik heb voor hem de lam & rijst van Duck gekocht. Als ik daar dan weer de kleur van zie, versterkt dat alleen mijn vraag: in welk van de twee zitten nu kleurstoffen ? Of: hoe zou het komen, dat die AHV donker rood is, en die Duck bijna wit/grijs ?
Als er iemand een idee heeft, hoor ik het graag
Groetjes
Marion