[quote="Lizzy"]
[quote="Anna Penta"]
okay, ik kan dus niet wachten op BANDIT
Kom vanmiddag toch in de buurt van de Groene Weg en zou wat vers vlees willen kopen, voorlopig naast de (eko)brokken.
Wat zou ik het best kunnen kopen? Ik heb al zelf geprobeerd dit uit te vinden maar kan er zogauw niet achterkomen.
[/quote]
Rotterdam <--> Amsterdam is nog geen uur rijden

(57 minuten om precies te zijn).
Jouw hond eet nu brokken he? Ik zou beslist wat voorzichtig aan doen met rauw vlees. Eigenlijk zou het niet verkeerd zijn om runder of schapenpens te geven. Gewoon een beetje, om te beginnen. En kijken hoe hij daar op reageert. Want pens bevat veel gunstige bacteriƫn en dat is weer goed om de darmflora een zetje de goeie kant op te geven.
[/quote]
Af en toe krijgen ze al een rodiburger. Verder reageren ze eigenlijk altijd goed op ander voer, wat dan ook. Ze hebben geen tere maagjes. Ik denk dat ik wel een klein beetje rauw vlees zal kunnen geven, trouwens, om ze te verwennen krijgen ze dat al wel eens (niet vaak maar ze verdragen het goed).
Wat ik me verder afvraag: het is dus beter om kip en brokken gescheiden te houden. Maar geldt dit ook voor ander rauw vlees en brokken?
Misschien kan ik wat hart kopen? Kan ik dat dan beter apart geven?
Ja, haha, rotterdam-amsterdam is niet zo ver. Maar ik heb maar een kleine diepvries. Dan zal ik voor 3 hondjes toch wel wekelijks heen en weer moeten...