Menu keuren aub
Geplaatst: za 03 apr 2010, 11:27
Hoi,
Volwassen hond 15 KG, 300 gram per dag, percentages 50 bot / 25 orgaan en 25 spier.
Zoals zovelen, graag even ons menu bekijken en commentaar is welkom.
Maandag
vleesbot 150 gram – kipkarkas / orgaanvlees 75 gram – rundernier / spiervlees – 75 gram geitenvlees
Dinsdag
vleesbot 150 gram – kippenek / orgaanvlees 150 gram – pens / spiervlees – 75 gram lamsvlees + ei
Woensdag
vleesbot 150 gram – eendenek / orgaanvlees 75 gram – parelhoenhartjes / spiervlees – 75 gram paardenvlees
Donderdag
vleesbot 150 gram – kipperug / orgaanvlees 75 gram – lamslever / spiervlees – 75 gram rundervlees + volle yoghurt of karnemelk
Vrijdag
vleesbot 150 gram – parelhoenkarkas / orgaanvlees 75 gram – rundernier / spiervlees – 75 gram geitenvlees
Zaterdag
vleesbot 150 gram – kipkarkas / orgaanvlees 150 gram – pens / spiervlees – 75 gram rundervlees + ei
Zondag
vleesbot 150 gram – eendenek / orgaanvlees 75 gram – rundernier / spiervlees – 75 gram lamsvlees
Vis mist dus nog in het geheel, maar ik zal de zaterdag of de zondag vervangen 1 x per week door 300 gram makreel of haring.
Geen groentenmix, ze krijgen af en toe tafelrestje wortel, bloemkool, brocolli enz.
Ben benieuwd naar de reacties!
Groet,
Sabine
Volwassen hond 15 KG, 300 gram per dag, percentages 50 bot / 25 orgaan en 25 spier.
Zoals zovelen, graag even ons menu bekijken en commentaar is welkom.
Maandag
vleesbot 150 gram – kipkarkas / orgaanvlees 75 gram – rundernier / spiervlees – 75 gram geitenvlees
Dinsdag
vleesbot 150 gram – kippenek / orgaanvlees 150 gram – pens / spiervlees – 75 gram lamsvlees + ei
Woensdag
vleesbot 150 gram – eendenek / orgaanvlees 75 gram – parelhoenhartjes / spiervlees – 75 gram paardenvlees
Donderdag
vleesbot 150 gram – kipperug / orgaanvlees 75 gram – lamslever / spiervlees – 75 gram rundervlees + volle yoghurt of karnemelk
Vrijdag
vleesbot 150 gram – parelhoenkarkas / orgaanvlees 75 gram – rundernier / spiervlees – 75 gram geitenvlees
Zaterdag
vleesbot 150 gram – kipkarkas / orgaanvlees 150 gram – pens / spiervlees – 75 gram rundervlees + ei
Zondag
vleesbot 150 gram – eendenek / orgaanvlees 75 gram – rundernier / spiervlees – 75 gram lamsvlees
Vis mist dus nog in het geheel, maar ik zal de zaterdag of de zondag vervangen 1 x per week door 300 gram makreel of haring.
Geen groentenmix, ze krijgen af en toe tafelrestje wortel, bloemkool, brocolli enz.
Ben benieuwd naar de reacties!
Groet,
Sabine