nieuwe bestelling, nieuw menu
Geplaatst: za 31 jan 2009, 12:16
Hopelijk komt de bestelling snel weer binnen, heb weer een aantal nieuwe dingen besteld dus ben benieuwd want mijn kanjer hier van vind. ( de baas vind het nu al leuk
) Hier even een voorbeeld van hoe zn menu er dan ongeveer uit ziet. Heb deze keer wat meer rekening gehouden met percentage's van de orgaan.
En alle tips zijn welkom!
Maandag: 750gr Kipkarkas, 600gr Spiervlees, 200g. Groente = 1550
Dinsdag: 750gr eendenrug, 350gr lever ( konijn,paard of rund), 200gr groente+kuiken = 1350
Woensdag: 750gr damhertribben, 700gr kopvlees = 1450
Donderdag:750gr kipkarkas, 500gr hart ( eend of lam), 200gr groente+kuiken= 1500
Vrijdag: 750gr zalmkop, 600gr lamsvlees, 200gr groente= 1550
Zaterdag: 750gr haaskarkas, 800gr pens ( rund of paard)= 1550
Zondag: 750gr eendenrug, 600 gr spiervlees, 200gr groente= 1550
(10500gr, bot 50%, vlees 24%, 16% orgaan (3,3% lever, 7,6% pens,4,7%hart), 10,5% groente + kuiken)
Maandag: 750gr kipkarkas, 600gr kopvlees, 200gr groente= 1550
Dinsdag : 1200gr lamskop, 350gr lever= 1550
Woensdag: 800gr pens, 500gr spiervlees, 200gr groente= 1500
Donderdag:750gr konijnkarkas, 500gr nier ( konijn,paard of rund), 200gr groente+kuiken = 1500
Vrijdag: 750gr parelhoenkarkas, 500gr strot (paard of rund), 200gr groente= 1450
Zaterdag: 750gr zalm, 500gr lamsvlees, 200gr groente= 1450
Zondag: 750gr eendenrug, 500gr kopvlees, 200gr groente+ kuiken= 1500
(10500gr, bot 47%, vlees 24%, 16% orgaan ( 3,3%lever, 7,6% pens, 4,7% nier), 12,5% groente+kuiken)

En alle tips zijn welkom!

Maandag: 750gr Kipkarkas, 600gr Spiervlees, 200g. Groente = 1550
Dinsdag: 750gr eendenrug, 350gr lever ( konijn,paard of rund), 200gr groente+kuiken = 1350
Woensdag: 750gr damhertribben, 700gr kopvlees = 1450
Donderdag:750gr kipkarkas, 500gr hart ( eend of lam), 200gr groente+kuiken= 1500
Vrijdag: 750gr zalmkop, 600gr lamsvlees, 200gr groente= 1550
Zaterdag: 750gr haaskarkas, 800gr pens ( rund of paard)= 1550
Zondag: 750gr eendenrug, 600 gr spiervlees, 200gr groente= 1550
(10500gr, bot 50%, vlees 24%, 16% orgaan (3,3% lever, 7,6% pens,4,7%hart), 10,5% groente + kuiken)
Maandag: 750gr kipkarkas, 600gr kopvlees, 200gr groente= 1550
Dinsdag : 1200gr lamskop, 350gr lever= 1550
Woensdag: 800gr pens, 500gr spiervlees, 200gr groente= 1500
Donderdag:750gr konijnkarkas, 500gr nier ( konijn,paard of rund), 200gr groente+kuiken = 1500
Vrijdag: 750gr parelhoenkarkas, 500gr strot (paard of rund), 200gr groente= 1450
Zaterdag: 750gr zalm, 500gr lamsvlees, 200gr groente= 1450
Zondag: 750gr eendenrug, 500gr kopvlees, 200gr groente+ kuiken= 1500
(10500gr, bot 47%, vlees 24%, 16% orgaan ( 3,3%lever, 7,6% pens, 4,7% nier), 12,5% groente+kuiken)