Eindelijk.... Barf menu Fedor en Gitte
Geplaatst: di 16 mei 2006, 12:10
Jaja, het gaat er nu eindelijk van komen, we gaan over op full-time BARF. Ik heb de gewichten nog niet op praktisch nut kunnen beoordelen, omdat ik nog niet alle onderdelen heb en nog niet weet hoe zwaar bv een eendenpoot is. Dus in depraktijk zal er straks nog wel het één en ander veranderen
. Maar ik wil graag weten of m'n ideeën en berekeningen een beetje kloppen.
Van het percentage orgaan heb ik 2/3 deel voor pens gereserveerd en van de overige organen (lamshart, lamstong, lamslever, lamslongen, rundernieren) wil ik een mix maken en die verdelen over een paar maaltijden.
Fedor
MA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers (lam, geit, kalf)
avond: 260 gr hazerug (kaal)/ 300 gr orgaanmix
DI morgen: 100 gr Groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr kuikenbouten
WO morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr eendenpoten
DO morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenribben
VR morgen: 1 ei/ 100 gr hüttekäse/ 200 gr orgaanmix
avond: 525 gr zalmkoppen
ZA morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 950 gr. runderpens
ZO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr kipkarkas
------------------------------------------------------------------------------------
MA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers (lam, geit, kalf)
avond: 525 gr geitennek
DI morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr kipkarbo's
WO morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr duif
DO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenrib
VR morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr zalmkop
ZA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenribben
ZO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr. kipkarkas
-------------------------------------------------------------------------------
MA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers (lam, geit, kalf)
avond: 260 gr lamsrib (kaal)/ 300 gr orgaanmix
DI morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr kuikenbouten
WO morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenrib
DO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenribben
VR morgen: 1 ei/ 100 gr hüttekäse/ 200 gr orgaanmix
avond: 525 gr zalmkop
ZA morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 950 gr runderpens
ZO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr. kipkarbo's
Fedor is 6 maand oud, weegt nu ruim 25 kilo.
Als percentages had ik uit gerekend (over 3 weken):
50,8 % vleesbot 9445 gr.
15,4 % spiervlees: 2860 gr
10,2 % groentes: 1900 gr
15,6% orgaan: 2900 gr
8 % diversen: 1500 gr.
Voor Gitte maak ik het even in het volgende bericht.

Van het percentage orgaan heb ik 2/3 deel voor pens gereserveerd en van de overige organen (lamshart, lamstong, lamslever, lamslongen, rundernieren) wil ik een mix maken en die verdelen over een paar maaltijden.
Fedor
MA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers (lam, geit, kalf)
avond: 260 gr hazerug (kaal)/ 300 gr orgaanmix
DI morgen: 100 gr Groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr kuikenbouten
WO morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr eendenpoten
DO morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenribben
VR morgen: 1 ei/ 100 gr hüttekäse/ 200 gr orgaanmix
avond: 525 gr zalmkoppen
ZA morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 950 gr. runderpens
ZO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr kipkarkas
------------------------------------------------------------------------------------
MA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers (lam, geit, kalf)
avond: 525 gr geitennek
DI morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr kipkarbo's
WO morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr duif
DO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenrib
VR morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr zalmkop
ZA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenribben
ZO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr. kipkarkas
-------------------------------------------------------------------------------
MA morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers (lam, geit, kalf)
avond: 260 gr lamsrib (kaal)/ 300 gr orgaanmix
DI morgen: 100 gr. Hüttekäse/ 100 groentes/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr kuikenbouten
WO morgen: 1 ei/ 100 gr groente/ 100 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenrib
DO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr geitenribben
VR morgen: 1 ei/ 100 gr hüttekäse/ 200 gr orgaanmix
avond: 525 gr zalmkop
ZA morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 950 gr runderpens
ZO morgen: 100 gr groente/ 220 gr vleessnippers
avond: 525 gr. kipkarbo's
Fedor is 6 maand oud, weegt nu ruim 25 kilo.
Als percentages had ik uit gerekend (over 3 weken):
50,8 % vleesbot 9445 gr.
15,4 % spiervlees: 2860 gr
10,2 % groentes: 1900 gr
15,6% orgaan: 2900 gr
8 % diversen: 1500 gr.
Voor Gitte maak ik het even in het volgende bericht.