Omdat Storm (waarschijnlijk) op een (tijdelijk) leversparend dieet gaat. Heb ik even wat geknutseld.
Willen jullie even mee kijken of ik de puzzel compleet heb?
500gr per dag --> 3500 gr per week
30% Vleesbot = 1050 gr per week --> 150 gr per dag
20 % Spiervlees = 700 gr per week --> 100 gram per dag
35 % havermout = 1225 gr per week --> 175 gram per dag (ik ga er vanuit dat ik gekookt gewicht neem?)
15 % Groente = 525 gr per week --> 75 gram per dag
Maandag:
150 gr kwartel karkas 100 gram witvis (bijvoorbeeld koolvis/kabeljauw) 75 gram groente mix 175 gram havermout
Extra: 1 ei
Dinsdag:
150 gr konijn karkas 100 gr ganzenspiervlees 75 gram groente mix 175 gram havermout
Extra: 1 theelepel orgaan (hart)
Woensdag:
150 gr parelhoen 100 gr mager kalfsvlees 75 gram groente mix 175 gram havermout
Donderdag:
150 gr kipkarkas/nek 100gr kalkoenvlees 75 gram groente mix 175 gram havermout
Extra: 3 scheppen hüttenkäse
Vrijdag:
150 gr fazantenbout (zonder vel) 100gr kalkoenvlees 75 gram groente mix 175 gram havermout
Extra: 1 ei
Zaterdag:
150 gr konijn karkas 100 gr mager kalfsvlees 75 gram groente mix 175 gram havermout
Extra: 1 theelepel orgaan (hart/nier)
Zondag:
150 gr parelhoen karkas 100 gr kipfilet 75 gram groente mix 175 gram havermout
Ik vraag me alleen af of ik misschien beter 1 x kalfsvlees beter kan vervangen door een keer extra vis? Ik zou (als ik 5% aanhoud 175 gram vis per week kunnen voeren). Of misschien 1 x kalf/vis 50/50? Maar dat vind ik wel omslachtig.
Ook word er ondersteund met mariadistel.