Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Ulrike schreef:Had ook nog nooit snijbiet in de supermarkt gezien maar haal het op mijn bio adresje. Vandaag regenboogsnijbiet, allemaal verschillende kleuren stelen
Klinkt heerlijk!! Kun je snijbiet gewoon in de supermarkt kopen? Ik kan me niet herinneren het ooit gezien te hebben.
Zelf heb ik net ook weer mijn eerste smoothie verorberd, mijn blendertje lijkt het weer te doen . Misschien maar even afkloppen voordat hij weer de geest geeft .. Ik ben weer begonnen met een eenvoudige smoothie van 1 sinaasappel, 1 mango en wat ontdooide blokjes spinazie uit de vriezer, later heb ik nog een flinke scheut cintroensap bijgevoegd daar werd het nog een stuk frisser van. Was behoorlijk lekker, maar ik merk dat ik moeite heb met de groene kleur.. en dat terwijl het mijn lievelingskleur is .
hannabelgje schreef: Hoe doen jullie dat met die ingevroren spinazie? Eerst rauw blenderen en dan invriezen?Ik heb het gewoon bevroren gekocht, niet ideaal helaas . De zakken spinazie hier in de supermarkt zijn zo groot . De vorige keer was mijn zak nog niet leeg na drie smoothies en een salade. Toen was ik toch wel echt toe aan een andere groente .
fransbulletje schreef: Had ook nog nooit snijbiet in de supermarkt gezien maar haal het op mijn bio adresje. Vandaag regenboogsnijbiet, allemaal verschillende kleuren stelenIk hoop dat ik dat ook snel kan zeggen . Ik ben echt een makkelijke eter en de smoothies vind ik ook lekker klinken. Ik stel mezelf nu dus een beetje teleur dat mijn gevoel zich verzet . Ik hou het de eerste tijd denk ik ook maar lekker fruitit en ik ga ze dunner maken zodat ik ze ook echt kan drinken, tot nu toe was ik telkens aan het lepelen.
Het is even wennen dat groen maar de fruitsmaak overheerst en je moet er verder gewoon niet over nadenken
Ben inmiddels verslaafd aan de groene smoothie's wil niet meer zonder. Iedere dag gaat er een liter doorheen.
Vind romana/bindsla , eikenbladsla/ bataviasla ook erg lekker zijn wat steviger en doen het goed in de smoothie's.
keetje schreef: Ik ga maandag beginnen, ik denk dat ik er die graspoeder ook doormik, of is dat niet goed?Ik doe het altijd, al is het alleen maar voor de mooie groene kleur
hannabelgje schreef: Net voor het eerst zelf amandelmelk gemaakt. Dat was echt leuk. Morgen dus een smoothie met amandelmelk. Iemand nog tips wat te doen met de pulp?Volgens mij maakten ze hier ook wel eens koekjes van, maar receptjes heb ik niet.