Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Boeffie Blafmans
#3377691
Hoi, long time no see. Ik heb n vraag en hoop op tips. Als je op zoek bent naar de specialist der specialisten, land maakt niet uit, op medisch gebied, hoe vind je die dan?
Gebruikersavatar
Door sam28
#3377692
Misschien navragen bij diergeneeskunde utrecht oid?
Ik weet het ook niet anders.
Door Anne in Zweden
#3377698
Boeffie Blafmans schreef:Hoi, long time no see. Ik heb n vraag en hoop op tips. Als je op zoek bent naar de specialist der specialisten, land maakt niet uit, op medisch gebied, hoe vind je die dan?
Hoi! Goed om je hier weer te zien! Heb je in het ziekenhuis niet een arts aan wie je kunt vragen wie hij of zij zou aanbevelen?
Door millyckk
#3377699
Ik zou gaan googelen op (internationale) patientenforums voor mensen met die specifieke aandoening en daar de vraag neerleggen!
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3377701
Ik zou Google gebruiken om te kijken of er bijvoorbeeld lotgenotengroepen zijn of specifieke patiëntenorganisaties met ervaringen op medisch gebied.
Of dat er bepaalde artsen zich profileren (zoals casper van eijck die zich inzet voor buiten de gebaande paden kijken bij alvleesklierkanker)
Door src_esther
#3377708
Specialist op welk medisch vlak? Neem aan dat het niet om een ziekte gaat. Schade aan organen? het bewegingsapparaat?
Gebruikersavatar
Door pluk
#3377710
Ik zou kijken naar wie zoal de sprekers zijn op internationale congressen en wie recente publicaties over de aandoening hebben gedaan.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door