Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Lida. S
#3367926
Vandaag even in Duitsland wezen winkelen. Nu wilden we ook wat suddervlees hebben (stooflapje, draadjesvlees), maar de slager begreep niet wat we bedoelden en ik zag ook niets liggen wat er op leek. Wie weet waar ik een volgende keer als ik in Duitsland ben naar moet vragen of kennen ze het niet?
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3367927
Mager of vet ?
Van rundvlees neem ik aan?
Niet al te vet rundvlees dat in stukjes gesneden is heet rindergulash.
Gebruikersavatar
Door pike
#3367943
Fleisch für Eintopf?
Rindfleisch zum köcheln?
Rinderschmorbraten?

;D als ze dan nog niet weten wat je wil hebben weet ik het ook niet meer :biggrin2:
Door BlissSpirit
#3367958
Anne in Zweden schreef:Probeer het eens met "Fleisch für Schmorbraten" of "Schmorfleisch", dan krijg je denk ik wel wat je zoekt.
Inderdaad, schmorbraten roepen en dan komt het goed Afbeelding

Verstuurd vanaf mijn Mi A1 met Tapatalk
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door