Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Ingeborg1958
#3288218
Ik heb ze ontdekt hoor, bloemkool pizza bodem!
Bedekken met alles wat je lekker vindt en hop in de oven.
Lekker hoor!
Gebruikersavatar
Door pearlsofpassion
#3288230
dalinka58 schreef:Ik heb ze ontdekt hoor, bloemkool pizza bodem!
Bedekken met alles wat je lekker vindt en hop in de oven.
Lekker hoor!
:biggrin2: fijn. Geniet ervan.
Met wortel of knolselder kan het ook.
Gebruikersavatar
Door Angelique
#3288232
Bij mij is dat nog niet meer geworden dan een slappe uiteenvallende flubbel.

dus uh...vertel.................... :biggrin2:
Door hannabelgje
#3288236
Angelique schreef:Bij mij is dat nog niet meer geworden dan een slappe uiteenvallende flubbel.

dus uh...vertel.................... :biggrin2:
+1

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Door BlissSpirit
#3288242
Angelique schreef:Bij mij is dat nog niet meer geworden dan een slappe uiteenvallende flubbel.

dus uh...vertel.................... :biggrin2:
+ nog 1
Wordt hier 3X niks
Door Lil
#3288269
Lekker he!

Ze hebben ze hier bij de appie. Is wel maar 50% bloemkool. Maar goed dat is de helft minder meel. Zelf maken was hier idd een aanfluiting.
Gebruikersavatar
Door Angelique
#3288280
eelke schreef:Wellicht gaat het over een kant en klare?
Oww, deze slome had niet verwacht dat het om kant-en klare kon gaan. ::)

Hoewel ik vandeweek ook al kunstig gesneden loeidure courgettespaghetti tegenkwam bij de jumbo.
Gebruikersavatar
Door Angelique
#3288281
Kaio schreef:Geraspte Mozarella met bloemkool mengen ;)
En dan? Want zoiets was het bij mij ook, maar bleef slappe flubbel. Wel goed te nassen hoor, maar het was meer roadkill dan pizza :biggrin2:
Door eelke
#3288286
Angelique schreef:Oww, deze slome had niet verwacht dat het om kant-en klare kon gaan. ::)

Hoewel ik vandeweek ook al kunstig gesneden loeidure courgettespaghetti tegenkwam bij de jumbo.

Ik zag ze eens bij de appie, vandaar.
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3288290
Angelique schreef:En dan? Want zoiets was het bij mij ook, maar bleef slappe flubbel. Wel goed te nassen hoor, maar het was meer roadkill dan pizza :biggrin2:
OK :biggrin2:


Even zoeken, was niet zo vast als gewone pizza maar was ook geen roadkill. Ik ben nog in de uitprobeer fase want gewone pizza luste ik niet, en zo dus hartstikke wel ! :D
Heb er ook een bodem met amandelmeel ed gemaakt, die was wel stevig, maar wel amendel-ig natuurlijk. Bloemkool is neutraler.

240 gram gemalen bloemkool bakken tot veel vocht eruit is, ong 15 minuten.
110 gram mozarella en 45 gram parmezaan geraspt erdoorheen.
1 eiwit
kan nog wat kruiden erbij, knoflookpoeder etc.
Dit dan pletten op bakpapier en in de oven 15-20 minuten op 200C.
Dan komt de truc, bakpapier erop en omdraaien en weer 10 minuten in de oven
En dan pas de vulling erop en weer efkes de oven in
Dus wel meer werk dan een diepvriespizza :biggrin2: Maar dus ook wel veel eetbaarder ;)

Was er erg tevreden over maar als ML weer eens thuis is nog wat receptjes proberen, we gaan voor de perfectie uiteindelijk :cool:
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3288298
dalinka58 schreef:Het ging idd om een kant en klare. Bij de appie. En het is volgens mij 70% bloemkool.
En wij allemaal maar moeilijk doen ;D
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door