- ma 26 dec 2016, 14:42
#3271541
Gisteren lekker gegeten bij kindlief en haar familie. Vooraf een pastei bakje, haar jongste vond dat het toppunt van zaligheid. Bakje verwarmen, kaas er in laten smelten, plakje ham er in steken en een klein tomaatje er bij. Helemaal prachtig. Wij hadden een andere vulling.
Een witlofsalade en nog wat gegrilde dingetjes en rollade. (oma neem je dat voor ons mee?) Toe appelcrumble met een bolletje ijs.
Het was echt feestelijk, zo mooi als de schalen er uit zagen. We waren het er over eens, dat je met weinig spullen een heel lekkere feestmaaltijd kunt klaarmaken en zeker geen uren in de keuken hoeft te staan.
Na het ontbijt zijn we weer naar huis gegaan, wat restjes meegekregen, nu de kachel aan, gezellig.
Zometeen de honden voeren, het is eend dag, maar niet speciaal opgemaakt, niets voor mij. Loes krijgt gemalen, want die krijgt dikke stukken met moeite klein en dan barst ze bijna uit elkaar, dus gemalen.
Hanny