Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Lizzy schreef: ↑di 08 okt 2019, 09:38 Wow, wat een mooie baksels! Waren ze ook lekker?De baksels waren lekker, je proeft de bonen helemaal niet.
Kombucha... Interessant. Ga je ons op de hoogte houden?
-Annemarie- schreef: ↑di 26 nov 2019, 18:01Je hebt ook waterkefir, voor moest je nog verder willen experimenteren.
Heb een tijd kefir gedronken, maar vind dit prettiger omdat je geen zuivel hoeft te gebruiken en toch een fermentatie drankje hebt.
pearlsofpassion schreef: ↑zo 01 dec 2019, 10:49 Van de spinazie? Daar durft al eens zand bij zitten.Ik heb daar nog nooit zand in gehad... en het is ook echt bij elke hap! (behalve bij de bovenste kaas-laag). Zonder zand inderdaad wel lekker. Misschien kijk ik toch nog wat het doet als ie weer opnieuw warm is. En anders wordt t soep met een broodje denk ik.
Klinkt wel lekker (los van het zand dan )
Vind ik dan. Mijn huisgenoten denken daar anders over.