Aquillo schreef: ↑za 28 mar 2020, 16:00 Ook al kook ik voor mij alleen.. toch maak ik er meetal een feestje vanDat klinkt inderdaad als een feestje
Gisteren twee soorten spaghettie sepia en gewone volkoren in een saus met olijfolie het kookwater van de spaghetti, limoensap, met in slierten geschaafde pastinaak, sjalotten, knoflook, bieslook en wilde spinazie erover geraspte Hollandse schapenkaasn en een stukje ietwat opgewarmde wilde gerookte zalm .
Verse rode kool in rode wijn gestoofd met appeltjes en rozijnen
gebakken aardappeltjes
Zacht in met sinaasappel uiensaus gesmoorde kalkoenpoot
nb klinkt allemaal duur maar het meeste erg goedkoop in gekocht op de markt.
Wij eten vanavond artisjok. Met een héérlijk sausje! Tis een beetje weinig, alleen artisjok, maar op zaterdagavond komt de snaai weer op tafel, met een glaasje wijn voor mij en een bierke voor meneer.