Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Siberienne schreef: ↑do 06 feb 2020, 07:37 Ik had een zakje bruine linzen van Hak - snel en die doe ik ook door salades. Als ik linzen kook heb ik meestal bio oranje linzenBedankt
Kruiden - goede vraag. Ik trek dan een la open en wat had ik er ook alweer door gedaan ik geloof salie en peper en eetlepel chipotle saus die ik nog had staan.
frodo quin schreef: ↑do 06 feb 2020, 20:03 BedanktEr zat Baharat kruidenmix doorheen van pit en pit. Ineens wist ik het weer toen ik de la open deed
Tanna schreef: ↑do 06 feb 2020, 23:32 Ik ben sinds een paar jaar verslingerd geraakt aan de Instant Pot. Ideaal, je gooit alles erin, zet het ding aan en gaat wat anders doen! Vandaag uien, knoflook, aardappels, kapucijners, flespompoen, harissa, kurkuma, zwarte peper en tomatenpuree. Opgediend met een grote scheut verrukkelijke olijfolie en we konden er weer even tegen.Klinkt heerlijk! Ga ik ook eens maken!
CindyMayella schreef: ↑di 11 feb 2020, 17:50 De Cottage Pie is eigenlijk een variatie op de Indische pastei.... op een Engelse manier, denk ik ....Is het geen verzinsel van AH?
src_esther schreef: ↑wo 12 feb 2020, 00:59 Is het geen verzinsel van AH?Volgens wiki is cottage Pie een variant van sheperds pie met rundergehakt ipv lamsgehakt
Ik ken wel Shepherd's pie met o.a. lamsgehakt en belangrijke smaakmaker Branston pickle. Niets Indisch aan ook niet Indiaas.
src_esther schreef:[quote=CindyMayella post_id=3394938 time=<a href="tel:1581439810" data-original-title="" title="">1581439810</a> user_id=14918]Is het geen verzinsel van AH?
De Cottage Pie is eigenlijk een variatie op de Indische pastei.... op een Engelse manier, denk ik ....