Mooie pan!
Gekruide gehaktballetjes, aardappelpureetje, sperziebonen, schaaltje crudités erbij. Als toetje vruchtenkwark.
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Angelique schreef:Hier hadden we een ovenschotel van bloemkool met een spinazieroomkaassaus, Was verrassend lekker.Recept graag!
Lizzy schreef:Recept graag!
Angelique schreef:Bloemkool voorkoken, mik in ovenschaal. Andere pan...uitje fruiten, champignons erbij (slurp boter weg) dan een paar flinke handen verse spinazie erbij, zodra dat bijna geslonken is veeg je dat naar een hoek, laat je in het open gedeelte nieuwe boter smelten, schep bloem erbij, ff roeren, melk erbij en roeren tot een dikke saus ontstaat. Tjidens dat 2de roeren met melk neem je de rommel in de hoek alweer mee. Dan zout, flink zwarte peper erbij en een beetje paprika poeder, hand kaas erin laten smelten en over de bloemkool gieten.Mmmm, lekker! Dank je!
Ondertussen stond je oven al aan...met krieltjes erin oid en zet je de schaal met bloemkool daar nog een 10 minuten/kwartiertje bij.