Alles wat je maar lekker vind kan erdoor. Kan enkel tomaat en ui maar vb ook wortelen, champignons, courgette, paprika, olijven enz...
Mijn ma deed er zelfs mais door, vind ik niet zo geslaagd. Wij hebben er ooit broccoli door gedaan maar dat hebben we ook niet herhaald.
Normaal zou ik er look door doen, maar als je dat niet mag laat je dat gewoon eruit he.
Kan gehakt door of aubergine, of niets. Denk niet dat je het mist.
Qua kruiden idd alle provencaalse maar ook basilicum kan. Echt, wat je zelf lekker vind.
Peper en zout wel hé.
Bechamel is gewoon boter, bloem en melk, peper, zout en nootmuskaat. Standaard recept.
Ik heb ook een receptje van groentenlasagne. Courgette en aubergine in plakken grillen. Tomatensaus maken, houdt die zuiver, enkel ontpitte tomaat ( look en of ui) en niet mixen. En dan laagjes maken met zachte mozzarella. Heerlijk vind ik die. Wel veel werk...