Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Barfplaats
Gesponsord bericht
#3100862
Dit is uiteraard geplaatst met toestemming van de moderators. Nogmaals dank hiervoor!

In Valencia ligt een klein particulier asiel genaamd Animal Aid Foundation. Helaas komen er te weinig donaties binnen waardoor het voor de mensen en honden meer overleven was dan leven. De asielhoudster gaat in mei verhuizen naar Noord Spanje waardoor de honden geplaatst moet worden. Het zijn nu nog +- 30 honden. Een aantal honden zijn niet genoeg gesocialiseerd om meteen geplaatst te kunnen worden. Hiervoor zijn ervaren gastgezinnen nodig. Mocht je interesse hebben neem dan contact op.
De honden die ik hieronder plaats kunnen gewoon in een gezin geplaatst worden en kunnen ook met andere honden overweg. Er zijn geen katten in het asiel dus er kan niet getest worden of ze met katten kunnen. Ik kan zelf ook een aantal vragen beantwoorden maar bij serieuze interesse neem dan contact op met: [email protected] . Zij is dit jaar in het asiel geweest en heeft de honden zelf gezien dus ze kan eerlijke informatie geven.
Deze honden zitten nu nog in Spanje:

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/corani.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/blanche.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/dallas.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/sita.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/armada.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/linda.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/shaina.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/tara.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/almeria.html

Afbeelding

http://animalaidfoundationuk.weebly.com/dommel.html

Er zijn ook al een aantal honden in een opvanggezin in Nederland die uiteraard ook een huis zoeken, die kun je hier vinden: http://animalaidfoundationuk.weebly.com/dogs-in-foster.html

Meer informatie over de stichting en het sluiten hiervan: http://www.hartvoordieren.nl/blog/10/februari/hulp-en-vrijwilligers-gevraagd-voor-asiel-in-valencia/
Laatst gewijzigd door Valerie* op vr 26 jun 2015, 13:45, 1 keer totaal gewijzigd.
#3101725
Valerie* schreef: Ik kan wel de link hier zetten van de video. https://www.facebook.com/stichtingaaf/videos/617595021674649/
Corani is echt een vrolijke hond inderdaad. Hopelijk krijgen mensen interesse door dat soort filmpjes want er is helaas geen enkele reactie op haar gekomen.
Dommel heeft zijn uiterlijk wel mee maar de rest verdient ook een goed huis  ;)
Inderdaad, dat filmpje bedoelde ik. Zo jammer, eigenlijk is dat een heel leuke jonge hond. Wel een beetje te dik denk ik. Ze kan vast nog veel knapper worden bij het juiste baasje.......  ;)
#3102085
Leuk dat jullie ook Blanche en Shaina noemen. Daar komt juist weinig reactie op, terwijl ook honden die niet op Dommel lijken een goed huis nodig hebben  ;)
Als kosten je dwarszitten dan kun je altijd denken aan opvang. Dan zijn de meeste kosten voor de rekening van de stichting. De honden in Nederland worden vaak redelijk snel geplaatst.
Barfplaats
Gesponsord bericht

Barfplaats wordt gesponsord door