Pagina 1 van 2
BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:44
door Martine-Tom
Ok...ik heb een kilozak bloemkoolroosjes liggen...er moet toch een manier zijn waarop bloemkool eetbaar word
Dus...spill wie heeft er een recept waarvan je gaat watertanden waarin bloemkool zit (bloemkoolrijst ken ik al, ik zoek iets van ovenschotels ofzo)

Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:46
door Kim_S
Rauw. Met heul veul knoflooksaus. Maar daar ben je denk ik nog niet aan toe

Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:51
door Martine-Tom
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:54
door Hope
Soep!
Oooh zó lekker!
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:55
door hannabelgje
Ovenschotel, bodem bedekken met plakjes gekookte aardappel, daarover de gekookte bloemkool, daarover kippenragout, beetje kaas erover en in de oven. Smakelijk eten.
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:57
door Martine-Tom
hannabelgje schreef:
Ovenschotel, bodem bedekken met plakjes gekookte aardappel, daarover de gekookte bloemkool, daarover kippenragout, beetje kaas erover en in de oven. Smakelijk eten.
Oh dat klinkt best lekker!
@hope, receptje? (Heb er veel gezien..die best veel verschillen onderling, dus 1 met een referentie is wel handig)

Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:57
door essie
Even koken, dan in een ovenschaal met uitgebakken spekjes en geraspte kaas, en even de oven in.
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:58
door Hope
Martine-Tom schreef:
Oh dat klinkt best lekker!
@hope, receptje? (Heb er veel gezien..die best veel verschillen onderling, dus 1 met een referentie is wel handig)
Ik zal hem morgen eens uit de kast halen en overtypen!
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 21:58
door Ronald
hannabelgje schreef:
Ovenschotel, bodem bedekken met plakjes gekookte aardappel, daarover de gekookte bloemkool, daarover kippenragout, beetje kaas erover en in de oven. Smakelijk eten.
Lekker dan ook kastanjechampignons erbij...
Eventueel afdekken met plakjes aardappel. En dan niet een klein beetje kaas, maar gewoon lekker veel (strooikaas).
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 22:09
door BusKay
Als je deze hebt gehad ben je inmiddels BLOEMKOOLLIEFHEBSTER:
http://www.smulweb.nl/recepten/bloemkoolschotel 120 x een schoteltje
Soeprezepie had je neem ik aan al gezien in wat eet ik vandaag.
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 22:12
door Martine-Tom
BusKay schreef:
Als je deze hebt gehad ben je inmiddels BLOEMKOOLLIEFHEBSTER:
http://www.smulweb.nl/recepten/bloemkoolschotel 120 x een schoteltje
Soeprezepie had je neem ik aan al gezien in wat eet ik vandaag.
Ja die had ik gezien

Klinkt lekker, op de ham na, ik eet geen varken (vinden mijn darmen nooit zo leuk

) ga ik zeker een keer proberen!
Ben gewoon benieuwd, er kwamen nogal wat jukkie reacties op bloemkool dus ben benieuwd wat anderen met hun bloemkool doen om het eetbaar te krijgen

Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 22:20
door El_Kato
Koken, roerbakken met een flinke dot currypasta naar smaak en een scheut kokosmelk. Lekker met rijst
Kip en andere groente naar smaak

Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 22:30
door BusKay
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 22:49
door keetje
Rauw raspen en dan als rijst gebruiken, in de wok, in nassi ofzo, lekker.
Re: BPWR: Bloemkool
Geplaatst: do 04 sep 2014, 23:34
door charmed
Je kan er ook een pizzabodem van maken las ik ergens.. miss. ff googlen
