Pagina 1 van 1

tapatalk, factuur van app store??

Geplaatst: wo 31 mei 2017, 10:42
door san :)
al jaar en dag heb ik de tapatalk app op mn foon staan. naar mijn weten altijd de gratis appp.. toevalligerwijs krijg zondag op maandag nacht een mail van apple met daarin een factuur van 17 euro voor tapatalk? het gekke is dat ik zondag avond dus wel een ander appje heb gekocht voor 4 euro..

wie herkent dit?

Re: tapatalk, factuur van app store??

Geplaatst: wo 31 mei 2017, 10:56
door eelke
Uhh nee. Raar. Het enige wat ik me kan bedenken is dat er misschien een advertentieloze versie is van tapatalk waarvoor je moet betalen. Maar dan nog, 17 euro? Lijkt me erg vreemd.

Is het geen spam? Al goed gekeken naar de afzender enzo? Rondje google gedaan?

Re: tapatalk, factuur van app store??

Geplaatst: wo 31 mei 2017, 11:22
door Kuikuhnek
Tapatalk biedt in app aankopen. De VIP lifetime acces, geen idee wat dat is, kost 16,99 euro.
Zou dat het kunnen zijn?

Re: tapatalk, factuur van app store??

Geplaatst: wo 31 mei 2017, 13:20
door san :)
nou ik heb dus geen idee.. ik kan dus aangeven in de mail dat het een onterechte aankoop is en voor zover ik weet is dus ook het emailadres van apple oke. Irritante is dus dat mn creditcardgegevens in mn account bekend zijn..

Re: tapatalk, factuur van app store??

Geplaatst: wo 31 mei 2017, 13:38
door src_esther
san :) schreef:nou ik heb dus geen idee.. ik kan dus aangeven in de mail dat het een onterechte aankoop is en voor zover ik weet is dus ook het emailadres van apple oke.
Afzender van mail zegt nog niet zoveel. Jij kan zelfs een mailtje sturen dat van Apple afkomstig lijkt. Hoe je kan zien dat het niet oke is, durf/kan ik niet uitleggen. Ik verzand veel te snel in veel te technische termen...
san :) schreef:Irritante is dus dat mn creditcardgegevens in mn account bekend zijn..
Reden dat ik een AppleId heb aangemaakt zonder betaalgegevens in te voeren. Dat wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt maar het kan wel. Ik dacht, mocht ik toch een keer iets willen kopen, haal ik wel zo'n store-te-goed-bon.