menu voor ot
Geplaatst: di 13 jan 2009, 12:16
ik ga morgen weer malen, en heb wat dingetjes eruit gehaald. ik heb een receptje gemaakt, maar weet niet zeker of het klopt.
wie kan me even helpen met de percentages?
het zou ongeveer moeten zijn:
50% vleesbot
20% orgaan
30% spiervlees
het totaal is zo'n 3 kilo
- 1,5 kilo vleesbot:
400 gram smuldier-kip (reken ik als 50-50), 500 gram konijnvoorbenen, 850 gram eendenrug (30% bot en 70% vlees)
- 600 gram orgaan
200 gram lamshart, 160 gram kipmaag, 240 gram kiplever
- de rest spiervlees
ruime 600 gram hertenvlees
wie kan me even helpen met de percentages?
het zou ongeveer moeten zijn:
50% vleesbot
20% orgaan
30% spiervlees
het totaal is zo'n 3 kilo
- 1,5 kilo vleesbot:
400 gram smuldier-kip (reken ik als 50-50), 500 gram konijnvoorbenen, 850 gram eendenrug (30% bot en 70% vlees)
- 600 gram orgaan
200 gram lamshart, 160 gram kipmaag, 240 gram kiplever
- de rest spiervlees
ruime 600 gram hertenvlees