Pagina 1 van 1
Bevroren ingrediënten
Geplaatst: za 07 mei 2005, 08:19
door Loeka
Ik wil zelf weer een maaltijd samenstellen, maar nu heb ik alle ingrediënten bevroren in de vriezer. Kan ik het hele zwikkie nu bevroren (proberen te) malen? Want ik neem aan dat eerste het spul ontdooien, malen en dan weer invriezen niet aan te raden is?
Re:Bevroren ingrediënten
Geplaatst: za 07 mei 2005, 10:45
door sylvia
Ik doe dat wel , ik laat het gedeeltelijk ontdooien en daarna vries ik het weer in.
Re:Bevroren ingrediënten
Geplaatst: za 07 mei 2005, 13:44
door An
sylvia schreef:
Ik doe dat wel , ik laat het gedeeltelijk ontdooien en daarna vries ik het weer in.
Yup zo doe ik het ook!
Re:Bevroren ingrediënten
Geplaatst: za 07 mei 2005, 13:51
door Francisca
Wij hebben deze week vlees en hart gekocht en ik heb het een beetje laten ondooien en toen in kleinere porties verdeelt en weer in de vriezer gedaan.
Re:Bevroren ingrediënten
Geplaatst: za 07 mei 2005, 19:11
door Loeka
sylvia schreef:
Ik doe dat wel , ik laat het gedeeltelijk ontdooien en daarna vries ik het weer in.
Ow ok
