Moderator: Lizzy
Nitus schreef: Om nou meteen alle C1000 filialen over 1 kam te scheren vind ik wat ver gaan. Bij de C1000 waar ik het vlees haal heb ik daar geen last van, ruikt precies hetzelfde als voor het invriezen .Daar heb je gelijk in, was ook niet mijn bedoeling
Nitus schreef: Om nou meteen alle C1000 filialen over 1 kam te scheren vind ik wat ver gaan. Bij de C1000 waar ik het vlees haal heb ik daar geen last van, ruikt precies hetzelfde als voor het invriezen .Ik haal niet alle filialen over 1 kam maar alleen degene waar ik dit gekocht heb
Indy schreef:Sorry Indy, maar ik vind dat je je echt niet hoeft te verontschuldigen hoor
Daar heb je gelijk in, was ook niet mijn bedoeling
Lizzy schreef: Katten lusten geen bedorven vlees (echt bedorven he). Ruikt het vlees zoetig? Of echt muf/goor? Ik vind trouwens ook dat je voor katten beter niet vlees eerst kunt invriezen -> deels ontdooien -> malen -> invriezen. Ik denk dat je het eerst moet malen en dan direct moet invriezen.de kippenvleugels heb ik bevroren gekocht.ik heb hier ooit is gelezen dat t geen kwaad kan om het vlees een beetje te laten ontdooien en daarna weer in te vriezen,maar ik ga voortaan toch maar achter verse kippenvleugels e.d aan.
Als het goed is moet je yoghurt en ei goed in kunnen vriezen. Ik weet alleen niet of het de combinatie is die gaat stinken...?