Breezer schreef: Okay het is nu allemaal een stuk duidelijker. Ook de berekening begin ik met hulp van m´n vent nu te begrijpen. Hij is bakker en schijnt dus elke dag met die procenten berekeningen bezig te zijn. Wist ik ook niet, en het sesamzaad, hazelnoten, pompoen/zonnebloempitten kan ik zo bij hem halen.Het spiwrvlees pureer ik of het is al gepureed, vind ik ook wel handig om de groeten er door heen te mixen en geef de orgaan vlees er zo bij. Kan ook anders om, ( behalve bij pens)tenshi eet de kippenaagjes niet zo op dan maal ik deze dan eet ze het wel op ??? en dan geef ik weer spier vlees in stukken.
Nou morgen ga ik lekker shoppen, groente´s en fruit halen voor de mixjes. Bij de poelier wat kipproducten, en bij de knaller de vlees producten. Vis heb ik nog het een en ander in de vriezer dus dat komt helemaal goed.
Dan nog een vraagje, stel dat ik bv een paardelap mee neem. Snijden jullie die dan ik kleine stukken, of malen jullie die tot gruis in de keukenmachine of geef je de lappen in z´n geheel??
Dus morgen ga ik lekker aan de slag! Ik denk dat ik de verschillende maaltijden dan over 4 weken verdeel.
Als het allemaal in de vriezer staat dan laat ik het menu wel weten!
Succes morgen!!!