Moderator: Lizzy
roefus schreef: Ik zou niet weten waarom een ei in te vriezen als ik het gewoon vers in de bak kan mikken. De schil vind ik feitelijk niet eens zo belangrijk, ze krijgen calcium zat binnen.Het ging mij er in eerste instantie om dat ik te 'droge' groentes had gekocht, waardoor mijn keukenmachine nog weleens wil vastlopen, vandaar dat ik op het idee kwam om er eieren bij in te vriezen, om het wat vochtiger te maken.
Laura2004 schreef: Het ging mij er in eerste instantie om dat ik te 'droge' groentes had gekocht, waardoor mijn keukenmachine nog weleens wil vastlopen, vandaar dat ik op het idee kwam om er eieren bij in te vriezen, om het wat vochtiger te maken.Ja, ik las het en ook dat het nu gelukt is (zonder eitjes)
Laura2004 schreef: Het ging mij er in eerste instantie om dat ik te 'droge' groentes had gekocht, waardoor mijn keukenmachine nog weleens wil vastlopen, vandaar dat ik op het idee kwam om er eieren bij in te vriezen, om het wat vochtiger te maken.Dat is ook een reden waarom ik mijn mix met ei maak, en als ik eveel heb vries ik eht dus ook zo in. Vers vind ik beter, zowel voor groente als voor ei, maar soms gaat het niet anders.